Gotham Lisesi Melissa de la Cruz
Gotham Lisesi Melissa de la Cruz
Gotham Lisesi Melissa de la Cruz
Gotham Lisesi Melissa de la Cruz

Gotham Lisesi Melissa de la Cruz

Fiyat : ₺280,90


Gotham Lisesi


Melissa de la Cruz


 


Karanlık ve cazibeli... Hızlı, tempoluve eğlenceli.”


–KirkusReviews


 


Alex andEliza ve Asil Kan gibi kitaplarıyla NewYorkTimes’ın listelerinde yer alan Melissa de la Cruz yeni nesilokurlar için Gotham şehrini yeniden kurguluyor.


 


17yaşındaki Bruce Wayne, yatılı okuldan atıldıktan sonra Gotham’a geri döner amahiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Bir zamanlar ailesinin evi olan yer, şimdiboş bir kabuktan ibarettir; artık hem yalnızdır hem de anne-babasınıncinayetinin kötü anısına saplanıp kalmıştır. Üstelik komşunun masum kızı olaraktanıdığı Selina Kyle, okul soytarısı Jack Napier’la birlikte Gotham Lisesi’nitehlikeli bir şekilde yönetmektedir.


 


Öğrencilerdenbiri kaçırılıp da tüm okulu sarstığına Bruce karanlık ve sorunlu kahramanolarak cevap aramaya başlar; yoksa asıl hedef o mudur? Hiçbir şey göründüğügibi değildir, özellikle de partilerin ve romantizmin zirve yaptığı ve herksinşüpheli olduğu Gotham Lisesi’nde.


 


ThomasPitilli’nin etkileyici çizimiyle en iyi dostların en büyük düşmanlaradönüştüğü, şaşırtıcı olduğu kadar baş döndüren bu grafik romanda bütün cevaplarGotham Lisesi koridorlarında…


 


Resimleyen : Thomas Pitilli


Çeviri : Nimet Kirşan


Editör: Bengü Impram


Orijinal Adı : Gotham High


Orijinal Dili İngilizce


Türü: Çizgi roman


Cilt Bilgisi: Karton Kapak


Kâğıt Bilgisi : 3. Hamur  


Sayfa Sayısı : 200


Kitap Boyutları: 16x24 cm


 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR